grannfordon logo

Grannfordon är en fordonsdelningsplattform som förbinder ägare och hyresgäster i Sverige. Bekvämt och problemfritt gör det möjligt för kunder att hyra fordon i sitt närområde, samtidigt som det ger möjlighet för ägarna att tjäna pengar genom att hyra ut sina. På Grannfordon har fordonsuthyrning aldrig varit så enkelt.

grannfordon logo

Grannfordon is a vehicle-sharing platform that connects owners and renters in Sweden. Convenient and hassle-free, it enables customers to rent vehicles within their neighborhood, while giving opportunity to owners to make money by renting out theirs. At Grannfordon, vehicle rental has never been this easy and effortless.

FORDONSÄGARE

Har en bil? Vill du tjäna passiv inkomst? Hyr ut ditt fordon på Grannfordon och tjäna pengar
från säkrade, pålitliga hyresgäster från ditt område som letar efter korttidsuthyrning av
fordon.

Lätt passiv inkomst

Få passiva intäkter varje månad genom att hyra ut ditt fordon till kunder i ditt närområde. Vårt system är utformat med en prediktiv prissättningsalgoritm som gör det möjligt för dig att välja förfrågningar som maximerar dina månatliga intäkter.

Försäkring ingår

Du behöver inte oroa dig för din bil. När du registrerar dig hos Grannfordon kommer ditt fordon automatiskt att vara försäkrat för $ 1 miljoner SEK, vilket inkluderar vägassistans. Så vid olyckor eller nödsituationer kan du vara säker på att ditt fordon är skyddad.

Säker och pålitlig

Vi förstår att det inte är lätt att lita på främlingar med ditt fordon. På Grannfordon har vi en omfattande screeningprocess som involverar Mobile BankID-kontroll för att säkerställa att alla som vill hyra din bil är ärliga och seriösa.

BIL hyra

Behöver du hyra ett fordon för en kort resa eller en helghelg? Hoppa över dyra bilföretag
med stora namn. Hyr bilar från ägare i ditt område för en säker, bekväm och problemfri resa.

Flera alternativ

Välj från ett brett urval av fordonstyper, modeller och märken i Grannfordon-databasen. Oavsett om du hyr en bil för grupp eller för individuell användning har vi det perfekta fordonet för dig.

Gratis avbokning

Ändrade planer? Inga problem! Avboka din bokning gratis upp till 24 timmar före din schemalagda resa. Vi vet att oväntade saker händer, det är därför du förtjänar att ha den här typen av flexibilitet.

Försäkring ingår

Kör självsäkert, med sinnesfrid och medveten att fordonet du hyr är skyddat från oundvikliga omständigheter. Kostnaden för försäkring beräknas redan i hyran, så du behöver inte oroa dig för några extra kostnader.

© 2020 Grannfordon AB All Rights Reserved.